Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

+32 (0)3 744 21 66 Paul Chardômestraat 2 Bus 9-2, 9150 Rupelmonde
  • Welkom bij T&C Services
    Blended & embedded learning
  • Training & consultancy
    Passie, energie, plezier!

Waarom T&C?


We geven u een aantal redenen om T&C te contacteren en te ontdekken wat onze klanten al weten: dat opleiding écht anders én beter kan.
Met T&C verander je niet alleen de manier waarop opleidingen en trainingen gecreëerd worden. De uitvoering, de trajecten brengen duidelijk zichtbare verandering teweeg!
 
 Businesskennis, opleidingsmanagement en training geven, gaan bij ons hand in hand.
De opleiding is altijd op maat en reflecteert uw bedrijfscultuur en -waarden. Ze komt tegemoet aan concrete aspecten die verband houden met de dagelijkse bezigheden van elke medewerker van uw organisatie. Ongeacht de functie (operationeel, management,...) of rol (sales, techniek, productie, financials, enzovoort.) Daarvoor hebben we immers genoeg expertise in huis.
 
De trainers hebben ervaring in diverse sectoren: automotive, finance, retail, horeca, oil & chemicals, (maritiem) transport, pharma, enzovoort.
 
De gebruikte uitgangssituaties zijn steeds zeer realistisch en komen onmiddellijk uit de werkomgeving. Of erin!
 
Onze workshops, leerlabo's, leervideo's, podcasts, trainingen en opleidingen bevatten altijd ludieke aspecten en zijn tevens zeer interactief opgebouwd. De opleiding is voor de deelnemers amusant, spannend en uitdagend. Leren wordt hierdoor gestimuleerd. Plezier troef! Tegelijk is het "not for free ".
 
Onze trainingen en opleidingen bestaan voor meer dan ¾ uit praktijk en minder dan ¼ uit theoretische beschouwingen. Geen ex-cathedra doceermomenten, maar actie en reactie, vraag en antwoord, film, spel en uitwisseling van ervaringen.
 
Er heerst geen ‘dwingend’ karakter : iedereen is betrokken, iedereen mag reageren en geen enkele uitspraak of standpunt is absoluut fout. Trouwens, fouten maken mag, het is een uitstekend leermoment .
 
Wij beogen een maximum aan efficiëntie en rendement. De opleiding is immers een investering, geen kost. We meten en bewaken ROI. En daar hoort betaald worden naar resultaat ook bij!
 

We handelen vanuit de twee basisprincipes die T&C in haar vaandel draagt: "Blended learning" en "Embedded learning"
 
Verfrissend, verrassend en stimulerend... T&C biedt u ook  unieke opleidingslocaties, aan en op het water!

Deel deze pagina:

Pinterest