Social & Apps | T&C Services

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 

+32 (0)3 744 21 66 Paul Chardômestraat 2 Bus 9-2, 9150 Rupelmonde
  • Welkom bij T&C Services
    Blended & embedded learning
  • Training & consultancy
    Passie, energie, plezier!

Social Media & Leren

We zetten in de embedded leertrajecten erg vaak sociale media in. We gebruiken ze om ervaringen te delen vanop de werkvloer, vragen te stellen aan de T&C e-coach, antwoorden te geven, individueel of in groep. Ook om bijkomende inhouden te distribueren, uit te wisselen. En zelfs om elkaar uit te dagen met resultaten van (e-) leraning games. Ook de flips uit leerlabo's en workshops die geen vertrouwelijke info bevatten worden via deze weg duurzaam verwerkt. Benieuwd? Klik en ontdek uiteraard alleen publieke content...
 
En uiteraard voor 1-to-1, 1-to-team en 1-to-all ondersteuning en begeleiding:

           en  

Apps & Leren

We zoeken constant naar eenvoudige, laagdrempelige toepassingen die leertrajecten kunnen ondersteunen. Wat vinden medewerkers belangrijk? Voor welke actiepunten is er een draagvlak in teams? Hoe kunnen we met 'mobile devices' leerinhoud speels opfrissen? Kwissen? Checklists en How To's delen? Brainstormen en de resultaten ervan zicht- en werkbaar maken? 
Met laagrempelig bedoelen we vaak 'free', 'gratis' en vooral gebruiksvriendelijk
We tonen er hier enkele....
Voor meer ideeën leer je ons best beter kennen.

 

Leren & Serious Games

Leren en Spelen gaan goed samen. Als men (e-)learning games op de juiste momenten inschakelt, worden blended en embedded leertrajecten nog rijker aan mogelijkheden om resultaten te borgen. Leren en herhalen worden nog leuker.
We werken hiervoor samen met o.a. Hoge School West-Vlaanderen, Winston Wolfe & Bottom-Line Performance (USA). 
Ook klassieke spelvormen met Lego ®, speelbord en - kaarten, dominostenen, e.d. behoren tot ons leer- en spelterrein. 


Leadership Game


Een serious game over Leiderschap waarin assessment mogelijkheden vervat zitten!

Deel deze pagina:

Pinterest

CONTACT


Tel +32 (0)3 744 21 66 Mobiel +32 (0)475 70 54 86 Skype luc.keppens Whatsapp Luc Keppens Paul Chardômestraat 2 Bus 9-2   9150 Rupelmonde

NIEUWSBRIEF


Wens je op de hoogte te blijven van nieuws over blended en embedded leren, free tools en interessante weetjes over leren en ontwikkelen?
Klik dan op onderstaande knop om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Die komt alleen je richting uit als we iets nuttigs te vertellen hebben!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

OVER ONS


T&C is eerst en vooral een opleidingsarchitect met een embedded en blended aanpak. Wij ontwerpen leertrajecten op maat, geen alleenstaande opleidingsmomenten. Kennis is één zaak, deze gebruiken en omzetten in vaardigheden een heel andere. We verdiepen ons in opleidingstrajecten die zich focussen op vaardigheden, attitude en gedrag.

© Copyright T&C Services. Alle rechten voorbehouden.