Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

+32 (0)3 744 21 66 Paul Chardômestraat 2 Bus 9-2, 9150 Rupelmonde
 • Welkom bij T&C Services
  Blended & embedded learning
 • Training & consultancy
  Passie, energie, plezier!

Bibliotheek

Boekenkast
Onze boekenkast barst vaak uit haar voegen. Er zijn heel veel goede boeken. Af en toe hebben we een onweerstaanbare drang om een boek aan onze volgers, lerenden, betrokkenen in opleidingstrajecten, klanten, ... aan te raden. 

We hebben een Pinbord Boekenkast:

 


Op de bibliotheekpagina ziet u een selectie waarvan we vinden dat het aanraders zijn. Ze zijn actueel, ongeacht de datum van eerste uitgave! 

Toolboxen
We maken voor onze klanten checklists waarin overzichtelijke inhouden staan die kunnen afgepunt worden. We maken ook toolboxen met leerinhouden die makkelijk te overschouwen zijn:

 • Communicatie Toolbox
 • Sales Toolbox
 • Consulting Toolbox
 • Negotiatie Toolbox
 • ... ... ... ... ... ... ...

Infographics
Sinds een tweetal jaar verleggen we ons terrein ook naar de infographics. We zoeken en delen bruikbare. We ontwikkelen er zelf. In functie van het doel en de inhoud van de opleiding.

Hier onze algemene verzameling favoriete leer pins & infographics:
 
 

 

Volg ons op Twitter en mis geen enkele update! 
 

Videotheek

Private Corner
In deze privé videotheek worden alle opnames verzameld van deelnemers aan workshops met acteur. De keuze voor opname is individueel en vrijblijvend. Wie ervoor kiest, krijgt achteraf een gemonteerde film met persoonlijke aanbevelingen van de T&C e-coach. Daarvoor hebben we een private corner op:

 
 

Training / e-leren
Deze mediatheek bevat leervideo's van eigen makelij. Flipped Learning wordt toegepast. Animated story telling ook. We hebben algemene leervideo's en op maat van de klant geproduceerde items. Enkele publieke voorbeelden bekijk je op T&C TV! Voor de openbare en private uitzendingen gebruiken we:


Nice corner
Op Youtube staan pareltjes. Het is een constante zoektocht naar bruikbare video die ingezet kan worden in training & opleiding. Vaak als teaser, tussendoortje of om een boodschap extra te visualiseren. Een plezante selectie staat ook op T&C TV


Bedrijfstheater
We maakten met het T&C team de laatste 2 jaar bedrijfstheater. Binnenkort hier 2 voorbeelden:

 • Commercieel Theater
 • Bedrijfswaarden Theater

Deel deze pagina:

Pinterest