Mobile Mini B❒X Journey | T&C Services

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 

+32 (0)3 744 21 66 Paul Chardômestraat 2 Bus 9-2, 9150 Rupelmonde
 • Welkom bij T&C Services
  Blended & embedded learning
 • Training & consultancy
  Passie, energie, plezier!

Mini Mobile B❒X Journey

Uw eerste verrassende kennismaking met de B❒X?


Wat?

We begrijpen dat u zich afvraagt: "Wat is dat nu weer?" Daarom hebben we een mobiele applicatie gecreëerd die u toelaat met weinig moeite een eerste beleving te ervaren wat de B❒X voor u kan betekenen. Alles is minimaal gehouden: de vorm, de tijd, de aanpak. Echter... we zullen u verrassen met een maximale output: uw eerste ervaring met de B❒X zal u nog lang bijblijven, meer zelfs, het kan in de (nabije) toekomst uw leven veranderen. 


Hoe?

Aan de hand van een mobiele App maak je kennis met de 'onzichtbare' B❒X op je hoofd. Een 14-daags pad helpt je inzicht te verwerven in de B❒X aanpak en na 2 weken heb je een eerste concreet persoonlijk plan op basis van de 'Thinking out of the B❒X' approach die we bij T&C als methode faciliteren. Je hebt niet veel nodig: een A4-tje, een pen en de mobiele App. There you go! Elke dag 5 minuten van je tijd is meer dan voldoende.


Waarom?

Uw voordelen zijn aanzienlijk: velen leggen de woorden "Thinking out of the B❒X' in de mond. Weinigen weten waarvoor die Box staat, wat erin zit en hoe je je er bijgevolg 'uit' zou kunnen denken. Na deze ervaring behoor jij tot de groep die hierover wel iets meer inhoudelijk te vertellen heeft. En zal je beter begrijpen waarom wij op deze website ook onze andere werkmethodes met de B❒X presenteren: Hack your B❒X  en de intensieve reguliere B❒X sessies. .

Start!

        

Busy! 

     

Engaged!

      

Actie!

Ja, ik durf het . Ik begin eraan.

 1. stappen zijn eenvoudig:
  Stop hieronder de B❒X Mini Mobile Journey in je boodschappentas.
  Druk op 'Naar de Learning Shop' en reken af.
  Je ontvangt ook automatisch een factuur.
  Let wel: het e-mail adres waarmee je afrekent moet je wel gebruiken bij de registratie in de App.
  Na ontvangst van je betaling wordt je Mini Mobile B❒X Journey actief na 24 uur.
  Simpel toch?
  En voor we het vergeten: je krijgt er gratis een persoonlijke coach via WhatsApp bij!
 2.  
Ik wil toch nog meer informatie over de Mini Mobile B❒X Journey!

Deel deze pagina:

Pinterest

CONTACT


Tel +32 (0)3 744 21 66 Mobiel +32 (0)475 70 54 86 Skype luc.keppens Whatsapp Luc Keppens Paul Chardômestraat 2 Bus 9-2   9150 Rupelmonde

NIEUWSBRIEF


Wens je op de hoogte te blijven van nieuws over blended en embedded leren, free tools en interessante weetjes over leren en ontwikkelen?
Klik dan op onderstaande knop om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Die komt alleen je richting uit als we iets nuttigs te vertellen hebben!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

OVER ONS


T&C is eerst en vooral een opleidingsarchitect met een embedded en blended aanpak. Wij ontwerpen leertrajecten op maat, geen alleenstaande opleidingsmomenten. Kennis is één zaak, deze gebruiken en omzetten in vaardigheden een heel andere. We verdiepen ons in opleidingstrajecten die zich focussen op vaardigheden, attitude en gedrag.

© Copyright T&C Services. Alle rechten voorbehouden.