Hack your B❒X | T&C Services

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 

+32 (0)3 744 21 66 Paul Chardômestraat 2 Bus 9-2, 9150 Rupelmonde
 • Welkom bij T&C Services
  Blended & embedded learning
 • Training & consultancy
  Passie, energie, plezier!

Hack your B❒X !

Op 1 uur een B❒X introductie met de 1e actie!


Wat?

Thinking in & out of the B❒X? OK. Maar wat is die box? De B❒X methode is uitgebreid. Deze format laat je onmiddellijk in de  wereld van de B❒X inzichten duiken. Op 60 minuten met een extra chat van 30 minuten ben je vertrokken met de B❒X: je leert voor jezelf wat erin zit en wat je eruit haalt. Doe je het in groep dan heb je meteen een teaming tool voor innovatie, creativiteit, disruptive change (denk aan Covid-19), leadership, unconsious bias, en meer. Zie ook hier.  


Hoe?

In een Zoom sessie met intervisie en actieve opdrachten maak je kennis met de 'onzichtbare' B❒X op je hoofd. Op 1 uur tijd ontdek je aspecten aan de binnen- en buitenkant van de B❒X. Je maakt tegelijkertijd een papieren B❒X die je de tijd erna nog veel van pas zal komen.
Bovendien hebben we een extra: de sessie kan gefaciliteerd worden door Luc Keppens, official certified B❒X facilitator. Je kan ook een sessie boeken waarbij ook Jimbo Clark, de creator van de B❒X mee faciliteert!  


Waarom?

Uw voordelen zijn aanzienlijk: velen leggen de woorden "Thinking out of the B❒X' in de mond. Weinigen weten waarvoor die Box staat, wat erin zit en hoe je je er bijgevolg 'uit' zou kunnen denken. Na deze ervaring behoor jij tot een wereldwijd groeiende groep mensen die hierover niet alleen inhoudelijk iets te vertellen hebben maar ook actief met 'Thinking in & out of the B❒X aan de slag zijn! Het is ook een perfecte opstap naar een uitgebreide intensievere en reguliere B❒X sessie in jullie organisatie.

Boeken!

Ja, we doen het. Out of the Box!

 1. Kies hieronder wie jullie sessie faciliteert en stop de gewenste Hack your B❒X sessie in je boodschappentas.
  Druk op 'Naar de Learning Shop' en reken af.
  Je ontvangt ook automatisch een factuur.
  Binnen de 24 uur krijg je via het e-mail adres waarmee je afrekent een uitnodiging om samen een datum en tijdstip te prikken.
 2. Je kan alvast een kijkje nemen in de publieke agenda. Zonder een meeting vast te leggen zie je er via elke optie welke dagen er nog vrij zijn.
 
 
 
 
 
Ik wil toch nog meer informatie over de Hack your B❒X Sessies.

Deel deze pagina:

Pinterest

CONTACT


Tel +32 (0)3 744 21 66 Mobiel +32 (0)475 70 54 86 Skype luc.keppens Whatsapp Luc Keppens Paul Chardômestraat 2 Bus 9-2   9150 Rupelmonde

NIEUWSBRIEF


Wens je op de hoogte te blijven van nieuws over blended en embedded leren, free tools en interessante weetjes over leren en ontwikkelen?
Klik dan op onderstaande knop om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Die komt alleen je richting uit als we iets nuttigs te vertellen hebben!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

OVER ONS


T&C is eerst en vooral een opleidingsarchitect met een embedded en blended aanpak. Wij ontwerpen leertrajecten op maat, geen alleenstaande opleidingsmomenten. Kennis is één zaak, deze gebruiken en omzetten in vaardigheden een heel andere. We verdiepen ons in opleidingstrajecten die zich focussen op vaardigheden, attitude en gedrag.

© Copyright T&C Services. Alle rechten voorbehouden.